• babyschaal-draagbaar

Babyschaal draagbaar

Prijs: € 87,-

onze prijs: € 67,- of gratis bij uw bakfiets!

babyschaal in de bakfiets

combinaties in bakfiets

Voor wie?

U neemt uw baby tot 9 maanden eenmaal op locatie mee in de babyschaal draagbaar. U heeft een baby en nog meer kinderen die u in de bakfiets wilt meenemen.  U wilt uw baby niet op de bodem plaatsen maar dichtbij u tijdens de rit.

Dan komt u terecht bij de babyschaal draagbaar comfort De babyschaal van producent Melia, biedt de mogelijkheid om ruimtebesparend en veilig uw baby te vervoeren. Er passen twee babyschalen naast elkaar in een bakfiets. Universeel product. Indien u op locatie uw kind rijdend wilt meenemen in de babyschaal verwijzen wij u naar de kinderwagen speciaal voor bakfietsen.

Waarom

Lichtgewicht, veilig, portable, en ruimtebesparend. Vervaardigd uit EPS en daardoor hoge schokdempend. Voorzien van een extra laagje foam onder rug-en zitgedeelte. Bevestiging op stoel ipv op de bodem dus uw baby altijd dichtbij. Stoelbevestiging zorgt voor minder trillingen dan bevestiging van bijvoorbeeld een maxicosi op de bodem.
Zie ook maxicosi houder bodem en maxicosi adaptor.

Montage

In combinatie met het bakfiets bevestigingssetje kunt u de babyschaal veilig monteren in uw bakfiets of wij doen het voor u tijdens de bezorging. Deze babyschaal is niet inclusief bij een montageset tenzij anders vermeld als aanbieding bij de bakfiets op deze website.

English

Babyshell from 2 until 9 months. Lightweight carry and safe. for all kind of transportation bikes.