• babyschaal-leer

Babyschaal leer 2-9

onderhoudsvrije babyschaal ideaal voor de bakfiets buiten

Prijs: €85,-

Onze prijs: €72,- of gratis bij uw bakfiets

babyschaal in de bakfiets

PDF: kinder combinaties in bakfiets

Voor wie is dit model met leer bedoeld?

U heeft een baby en nog meer kinderen. U wilt ruimte voor vervoer van meerdere kinderen in uw bakfiets. U wilt maximale comfort tijdens de rit voor uw baby?

Dan komt u terecht bij de babyschaal comfort of babyschaal leer. De babyschaal van producent Melia, biedt de mogelijkheid om ruimtebesparend en veilig uw baby te vervoeren. Er passen twee babyschalen naast elkaar in een bakfiets. Universeel product. Indien u op locatie uw kind wilt meenemen in de babyschaal verwijzen wij u naar de babyschaal draagbaar of de kinderwagen speciaal voor bakfietsen.

Waarom

Lichtgewicht, veilig, portable, en ruimtebesparend. Vervaardigd uit EPS en daardoor hoge schokdempend. Bevestiging op stoel ipv op de bodem dus uw baby altijd dichtbij. Stoelbevestiging zorgt voor minder trillingen dan bevestiging van bijvoorbeeld een maxicosi op de bodem.
Zie ook maxicosi houder bodem en maxicosi adaptor.

Montage

In combinatie met het bakfiets bevestigingssetje kunt u de babyschaal veilig monteren in uw bakfiets of wij doen het voor u tijdens de bezorging. Deze babyschaal is niet inclusief bij een montageset tenzij anders vermeld als aanbieding bij de bakfiets op deze website.

English

Babyshell with extra foam underlay from 2 until 9 months. Lightweight carry and safe. for all kind of transportation bikes.